PRIVATLIVS- & COOKIEPOLITIK

PRIVATLIVSPOLITIK

For Anatomic SITT A/S er din tillid meget vigtig. Vi tager derfor alle nødvendige forholdsregler for at beskytte dine personoplysninger og imødekomme alle gældende regler i persondataforordningen.

Ved at benytte dette website accepterer du, at vi behandler dine personoplysninger i henhold til denne privatlivspolitik. Dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med lovgivningen.

Vi respekterer alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online, og vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager.

Hvis du ikke kan acceptere vores privatlivspolitik, bedes du undlade at benytte dette website.

Ønsker du yderligere information om vores behandling af personoplysninger, kan du kontakte os på: a-sitt@anatomic-sitt.dk eller ringe til os på 86 17 01 74.

Dit samtykke til modtagelse af vores nyhedsbrev er frivilligt, og du kan til enhver tid trække det tilbage ved at henvende dig til os. Brug kontaktoplysningerne ovenfor, hvis du ønsker yderligere oplysninger.

BRUG AF PERSONDATA

Personoplysninger er enhver information, der kan relateres til en identificeret person, eller data der direkte eller indirekte kan identificere en person, altså med andre ord: Al information, der kan identificere en bestemt person.

Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række af sådanne informationer. Eksempelvis ved almindelig tilgang til indholdet på hjemmesiden, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller registrerer dig til øvrig brug af services eller andet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). Antallet af gange du har besøgt hjemmesiden samt datoer herfor. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail og adresse.

Vi indsamler ikke personfølsomme oplysninger som data omkring din race, politiske holdning, religiøse eller andre tilhørsforhold, fagforeningsmedlemsskab, seksuel orientering eller adfærd eller genetiske data.

VIDEREGIVELSE AF DATA

Data om din brug af websitet, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Vi benytter herudover tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Vi anvender databehandlere, som kan give dine oplysninger den tilstrækkelige beskyttelse.

Videregivelse af personoplysninger som navn, e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det.

BESKYTTELSE AF PERSONDATA

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi har truffet passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

FORMÅL MED INDSAMLING AF PERSONDATA

Personoplysninger bruges til at gennemføre den handling eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med, som f.eks. fremsendelse af et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores service. Desuden bruges oplysningerne til at forbedre vores kommunikation og markedsføring til dig.

OPDATERING AF PERSONDATA

Vores service er afhængig af, at dine data er korrekte og opdaterede, derfor beder vi dig oplyse os om relevante ændringer i dine data. Dette kan gøres pr. mail eller pr. telefon.

OPBEVARINGSPERIODE AF PERSONDATA

Vi opbevarer dine persondata, så længe det er nødvendigt for at udføre det formål som personoplysningerne var indhentet til i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår personoplysningerne slettes.

COOKIEPOLITIK

BRUG AF COOKIES

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

HVAD ER COOKIE?

En cookie er en datafil, som lagres på din harddisk. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus. Cookies identificerer ikke dig som bruger, men dit brug af sitet, dvs. cookies genkender din navigering på sitet, husker om du er logget på osv.

Cookies hjælper os med at optimere og tilpasse hjemmesiden til dine behov og interesser.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies.

Vi indsamler følgende cookies:

STATISTISK COOKIES/GOOGLE ANALYTICS-COOKIES

Statistisk cookies/Google Analytics cookies bruges til indsamling af besøgsstatistik. Disse cookies indsamler informationer om din brug af websitet, herunder din IP-adresse. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics med følgende værktøj: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

MARKETING-COOKIES

Marketing cookies bruges til at spore besøgende på tværs af websites. Hensigten er at vise annoncer, der er relevante og engagerende for den enkelte bruger, og dermed mere værdifulde for udgivere og tredjeparts annoncører. Herunder hører youtube.com til.

DINE RETTIGHEDER

Hvis du anmoder om det, kan vi oplyse dig om de data, vi behandler om dig. Adgangen kan dog være begrænset af hensyn til andre personers privatlivsbeskyttelse, til forretningshemmeligheder og immaterielle rettigheder.

I nogle tilfælde vil vi have en forpligtelse til at slette dine persondata. Det gælder fx, hvis du trækker et eventuelt afgivet samtykke tilbage. Hvis du mener, at dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi indhentede dem til, kan du bede om at få dem slettet. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen eller andre retlige forpligtelser.

Når du henvender dig med en anmodning om at få rettet eller slettet dine persondata, undersøger vi, om betingelserne er opfyldt, og gennemfører i så fald ændringer eller sletning så hurtigt som muligt.

Såfremt du ønsker at se, verificere eller korrigere dine personoplysninger, bedes du

kontakte Anatomic SITT A/S skriftligt:

Anatomic SITT A/S

Viengevej 4

8240 Risskov

Mail: a-sitt@anatomi-sitt.dk

Som individ har du ret til at indgive en klage til tilsynsmyndighederne.

Spørgsmål til vores cookie- og privatlivspolitik

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores cookie- og privatlivspolitik, eller hvordan vi bruger dine personoplysninger, er du velkommen til at kontakte os.