Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Vi ved alle, at der sker meget, når et barn udvikles. Når det handler om at sidde, dvikles flere af de motoriske grundforudsætninger i perioden fra fødsel og frem til ca. et års alderen.

Hvis barnet ikke udvikles, som det skal eller i rette takt, er det overordentlig vigtigt at være opmærksom på dette så tidligt som muligt, for at kunne hjælpe barnet og for at forsøge at forhindre fortsat udviklingsstagnation.

Efter mange år med undersøgelser og erfaringer med børn og vore anatomiske formstøbte sæder, er det lykkedes os at udvikle et hjælpemiddel, som effektivt hindrer denne udvikling på et tidligt stadie.

Sædet gør sit for at forhindre, at man ikke senere havner i en alvorlig siddestillings problematik. Siddesystemet er til børn og hedder Zitzi Delfi og har en storebror, til ældre brugere, som hedder Zitzi Sharky.

Vore siddesystemer passer brugere med forskellige diagnoser og følger heraf, f.eks. begyndende scoliose, subluxeller luxsation i hoften, bagudkippet bækken, nedsat hovedkontrol, spasticitet eller hypotoni.

Vores siddesystemer passer på mange forskellige kørestolsstel og påsættes på disse med vores fæste- og adapter systemer.

Oversigt over fæste- og adaptersystemer Hvilke str. siddesystem og stel matcher