Anatomic SITT A/S
NYHEDSBREV - juni 2012 

    juninyhedsbrev12.jpg

Tak for en god Rehab messe!


messebrochure2012-1.jpgMange tak for en god messe og tak for mange gode samtaler. Vi hos Anatomic SITT er glade for, at vi fik mulighed for at mødes med så mange af jer. 

Det har været dejligt at have så mange nyheder med på messen i år.
Hvis ikke du var på messen og fik set vores nyheder, kan du klikke på billedet af vores messebrochure og blive ført videre til nyhederne.

Overordnet var vores største nyhed en ny udgave af det populære siddesystem Zitzi Sharky, Zitzi Sharky Pro.
En anden stor nyhed, var Anatomic formstøbt sæde soft. Der var også et helt nyt ståsystem at finde og to nye autostole og meget mere.

Du er også velkommen til at kontakte konsulenten i dit område og få præsenteret nyhederne.

 

 

Vinderne af vores konkurrence på messen

Vi havde i år på Rehab messen en konkurrence om vores nye siddesystem: Zitzi Sharky Pro. Hver dag trak vi på messen en "dagens vinder" af de udfyldte konkurrenceskemaer.

Vinderne får en ipod shuffle 2 GB.
ipods.jpg
Vinderne er:
Caroline Welander, Dagcenter Blumesvej, Køge
Else Rennison, Aalborg kommune
Majbritt Dam, Team Hjælpemiddel, Varde

Vi håber, I får sød musik i øregangene. Et stort tillykke herfra.

Mange hilsner fra
Anatomic SITTEn løsning med ligge- og lejringssystemet: SymmetriSleep

Hver måned har vi fokus på et produkt i samspil med en løsning af en problemstilling for en borger.
Denne måned er en problemstilling løst i vores lejrings- og liggesystem, SymmetriSleep og fortælles af vores konsulent Jørgen.
symmetrisleepb.jpg

Mille er en ung pige, der efterhånden har udviklet forskellige skævheder i kroppen. Bl.a. en rimelig udtalt scoliose, der dog stadig er fleksibel. Hun har for nylig fået en ny stol, og i den forbindelse fik vi også snakket lidt om lejring om natten. Vi aftalte en ny tid, hvor jeg kunne komme med vores lejringssystem – SymmetriSleep.

Mille har i perioder prøvet forskellige lejringspuder, men det har aldrig fungeret tilfredsstillende og er derfor blevet fravalgt igen. Jeg spurgte ind til Milles sovemønster, for at få et billede af hvordan hun normalt lejres, og hvor ofte der var behov for at skifte stilling i løbet af natten.

Vi blev enige om at fokusere på lejring i den rygliggende stilling og vente med sidelejring til senere, hvis de fik systemet til at fungere.

Jeg forklarede hvordan SymmetriSleep var bygget op og gik derefter i gang med at gøre klar. Velcrolagenet og topmadras blev placeret på hendes seng, og hun blev lagt midt på sengen.

Milles spontanstilling er præget af en stor højrekonveks scoliose samt et let roteret bækken. Jeg rettede bækkenet og placerede de to første støtter på hver sin side. Jeg lagde meget fokus på vigtigheden af, at støtterne skulle være tæt på bækkenet, så det var muligt at lave rotationen. Herefter fandt jeg en knæstøtte for at holde knæene let flekterede og holde benene adskilt så ledhovedet stod neutralt i hofteskålen. Overkroppen blev rettet godt op, og i højre side satte jeg en støtte ud for scoliosens toppunkt, mens en mindre støtte blev placeret lidt højere i venstre side.

Efterfølgende fjernede jeg alle støtter og bad nu Milles mor om at placere dem igen. Hun prøvede nogle gange og fandt det rimelig nemt at gøre. Vi aftalte et opfølgningsmøde efter 14 dage.

 

symmetrisleep-4.jpg

Det er nu 4 måneder siden, og Mille bruger systemet hver nat. Hun er også begyndt at sove på siden med et ”bord”, der støtter det øverste ben, så vi stadig får holdt neutralstillingen i hoften.  Familien oplever at Mille sover bedre og er mere frisk om morgenen. Til august skal Mille til kontrol på sygehuset og det bliver spændende at høre om scoliosen har udviklet sig.


Anatomic Sitt
Jørgen Frost
Konsulent og fysioterapeutNyt produktkatalog

Vores nye produktkatalog er nu klar - fyldt med nye og velkendte produkter.
katalog12.jpg
Det nye produktkatalog er, som det foregående, opdelt i kapitler, som er formet ud fra hvilket behov produkterne opfylder, så man hurtigt kan få et overblik.

Du kan klikke på billedikonet her til højre
og dermed komme til vores produktkatalog.

Kataloget er som udgangspunkt et elektronisk katalog. Altså et, som er at finde på vores hjemmeside. Vi har et par enkelte trykte eksemplarer. Så foretrækker du at sidde med kataloget fysisk i hånden, så send os en forespørgsel herpå.

God fornøjelse :-)
Vil du påskønne en kollegas indsats

1345564_34428765.jpg
I denne måned er der ingen indstillinger kommet til "månedens buket", og dermed gives der ingen blomster i denne måned. MEN eftersom vi godt kan lide at se folk glade, vil vi meget gerne høre fra dig.

Du eller vores konsulenter kan nemlig hver måned indstille en kollega, en borger eller en institution til at modtage denne buket. Send en mail til os, om hvorfor lige netop den du indstiller, skal have en buket blomster, og vær med til at give en anden smil på læben...

 

 

På gensyn
nyhedsbrevbundapril.jpg

Klik på billedet og kom videre til vores hjemmeside.

Du er tilmeldt med følgende adresse: %%emailaddress%%

Ønsker du at afmelde dig vores nyhedsbrev? Så skal du blot klikke her.

Anatomic SITT A/S- Viengevej 4 - 8240 Risskov - telefon: 86 17 01 74